Close

Premium white tannbleking

Med Premium White får du med LED lys for bleking, som gir et overveldende hvitt resultat. Derfor bestemte jeg meg for å prøve tannbleking selv, forteller PH-deltaker og blogger Isabel Raad. Jeg er grunnleggende glad og positiv, og når jeg vet at .

Jeg bestemte meg nå, ett år etter skrekkopplevelsen for å teste premium white sin tannbleking etter å ha lest og hørt mye bra om den. Dagens tema er tannbleking, og som dere vet har jeg testet ut mye forskjellig på denne fronten. Komplett blekesett til hjemmebruk; Rask og effektiv tannbleking; Med LED- . Selvtilliten og gleden er tilbake, takket være Premium White.

Sospeso selger tannbleking for hjemmebruk. Premium White er et komplett tannblekingssett som gir deg profesjonell. Nå er det nemlig en stor kampanje på tannblekingsettet, hvor du får . Dette er et abonnement som man ikke kan angre på! Hei, En i familien bestilte fra denne nettsiden: . Premium White er et komplett tannblekingssett som gir deg profesjonell bleking til hjemmebruk. Resultatet er det samme man oppnår hos tannlegen, men til mye . Premium White – Profesjonelt Tannblekingssett, Oslo, Norway.

Premium White – profesjonell tannbleking!