Close

Ppiller uten vektøkning

Her er listen over pillene som kan gi økt appetitt og økt fettlagring. En vektøkning ved bruk av kombinasjons p-piller skyldes eventuelt først og fremst opphopning av væske i kroppen, sier Sigurd Hortemo. Til tross for fokuset på p-piller og vektoppgang, er det få studier som. Gir det dårligere sexlyst, kreft, vektøkning eller kviser? P-PILLER + MYTER: Har du latt deg skremme av de mange mytene om p-pillebruk?

Om det er en sammenheng med vektøkning og p-piller er nok veldig. Jeg har gått på Cerazette uten å legge på meg,men så hadde jeg . Hei, jeg har et spørsmål angående p-piller og vektøkning. Jeg har i ca 4-år nå brukt Diane p-piller. Hvis du nå tester en periode uten Diane, og får din akne tilbake, . Jeg er i utgangspunktet veldig tynn, og sliter å legge på meg, og har hørt at man kan gå ned i vekt av noen typer p-piller.

Så mitt spørsmål er; Hvilke p-piller er . Jeg lurer på om jeg går ned i vekt når jeg slutter på p-piller, ettersom det var de. Man går ikke opp i vekt av p-pillen, ingen forskning støtter den påstanden! Denne uken lanseres en ny p-pille i Norge.

Pillen skal gi færre problemer med vektøkning, og føre til at du lettere blir kvitt PMS-plager og kviser.

Personlig har jeg ikke merket NOEN vektøkning ved p-pille bruk. Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Så, plutselig gikk jeg opp i vekt igjen, uten å ha forandret noe som helst i. Som et eksperiment sluttet jeg på p-pillen i vår i cirka to måneder for å se om jeg . Vektøkning er en av de vanligste årsakene til at kvinner slutter å bruke p-piller.

En gjennomgang av litteraturen viser imidlertid at det ikke er . Lunde sier at mange bruker p-piller uten østrogener etter fødselen. P-pille uten østrogen er, i motsetning til tradisjonell minipille, like sikker som . Bruk av p-piller kan føre til vektøkning hos noen kvinner fordi de. Da går de kanskje noen måneder uten p-piller før de setter i gang igjen, sier han.

For noen kan imidlertid vektøkningen vedvare. De første månedene etter at jeg sluttet gikk jeg noen kg ned i vekt. Det verserer mange myter og misoppfatninger når det gjelder p-piller og bruk av p-piller. Noen velger å leve med milde bivirkninger fordi de kan nyte sex uten .