Close

Plutselig synlige blodårer

Nå, over til spørsmålet mitt: Jeg har utrolig synlige blodårer. Rammes en av en sykdom i hjernens, hjertets eller beinas blodårer, kan. Hjertet begynner plutselig å arbeide med en frekvens på 160-2eller mer pr.

Januar: Igår kveld la jeg plutselig merke til at jeg hadde VELDIG tydelige blodårer på brystet og . Blodårene er mer synlige på brystvortene – Bli gravidinnlegg1. Hvorfor vises plutselig blodårene så godt utapå. OG i dag også har jeg hatt de rare greiene m at blodårene mine plutselig hovner opp, blir så tydelig og vonde.

Jeg har plutselig fått synlige blodårer på beina! ET spørsmål Alle mine blodårer er blitt veldig tydelige. Ser de veldig godt på armene, hals, bryst og har begynt å kunne se de i ansiktet.

I går kommenterte en venn at jeg har veldig synlige blodårer på håndleddene. Han er asiatisk og har ikke det, men er ikke det veldig normalt for . Blodårer – Kosthol trening og sportinnlegg3. Synlige blodårer på bryst – Helse og livsstil – Fitnessbloggen-forumforum.

Kosthold › Helse og livsstilBufretLignende8. Her for noen dager siden oppdaget at jeg begynte å få noen synlige blodårer rundt skulderområdet nedover mot .