Close

Plutselig sterk svettelukt

Helt inntil nylig har jeg aldri hatt problemer med svette som lukter dårlig. Hva kan være grunnen til at jeg plutselig nå har vondere svettelukt enn før? For eksempel vil sterk mat få de fleste til å svette mer.

Plutselig markant endring i svette (uten noen opplagt årsak) kan være grunn til å . Dette resulterer i økt utskillelse av stoffet via ånde, hu svette og urin. Wow, jeg har plutselig fått en utrolig stram svettelukt! B vitamin gir sterk lukt til urinen og trolig svetten også.

Og nå, for en måneds tid siden, begynte jeg plutselig å stinke svette under. Har du begynt å spise sterkt krydret mat, med mye hvitløk f. Jeg har plutselig fått en veldig økt svetteproduksjon under armene. Svettelukten alene luktet like sterkt for både menn og kvinner, men i kombinasjon med. Dersom du plutselig merker en markant forandring i svettingen din, eller . Sur svettelukt er en del av ME-symptomene, enkelt og greit.

Plutselig mens vi sitter på venterommet sier min samboer at det lukter helt . Jeg har svettelukt (tror det bare er under armene) som ødelegger klær etter. Svette (perspirasjon) er naturlig og nødvendig, og kroppens måte å regulere.

Begrens inntaket av koffein, alkohol og sterk mat som kan bidra til at du svetter mer.