Close

Pinlige spørsmål til kjæresten

Hva er det mest pinlige kjæresten din har opplevd? Har du ideer til andre godt spørsmål å stille partneren for å bli bedre kjent, så del det gjerne i . BiipMag): Noen spørsmål om sex kan rett og slett være for pinlige å stille, og noen er ikke komfortable med å snakke om sex i det hele tatt.

Har bare noen spørsmål jeg vil ha noen ÆRLIGE svar på: 1. Dette er vel igrunn bare en beskrivelse av min nåværende kjæreste, men drit i det. Kanskje disse spørsmålene kan hjelpe dere på veien til å bli bedre kjent. Noen ting kan være greit å ha tenkt igjennom selv, før en deler det med kjæresten.

Spørsmål som er personlig og du vil spørre kjæresten din eller. Som er eller har vært din virkelig pinlige øyeblikk? Trenger tips om spørsmål til gutt – posted in Samliv og relasjoner: Hei. OT: Hvor er det sykeste stedet du har runka? Svare på de siste spørsmålene 62.

Hvilke ting legger kvinner merke til som gutter ikke er . D Dette er dagens tiende og siste innlegg. I dette innlegget så skal jeg blogge om pinlige spørsmål til. SIDE2): Vi kvinner har en tendens til å tro at vi er som en åpen bok, og at gutta burde forstå hva vi egentlig mener når vi sier at alt er bra.

For et vanskelig spørsmål, kan man få en kombinasjon av begge? Jeg bor som mange vet med kjæresten min Kristoffer, vi er veldig like . Er det pinlig om jeg svarer Hotel Cæsar på denne? Om kjæresten din var utro mot deg, hva ville du gjort? Kjæresten min skal i militæret etter sommeren, og jeg gruer meg ekstremt mye.

En stor del av kjærligheten er å bli bedre kjent med hverandre. Derfor kan dere tegne kjærestekart ved å stille hverandre . Enig, dere må teste om de kjenner hverandre. Nå har mange rare spørsmål blitt en blogg.