Close

Pinlige spørsmål til jenter

Denne har samme utgangspunkt som pass the question, men her er det om å gjøre å stille det mest pinlige spørsmålet? BiipMag): Noen spørsmål om sex kan rett og slett være for pinlige å stille,. Spørsmål: Er det egentlig vanlig at jenter onanerer, eller er det en .

Låvvlie Solskygger tagget meg til følgende meme, og jeg synes sånt er festlig, jeg, så here it goes: 1. D Dette er dagens tiende og siste innlegg. I dette innlegget så skal jeg blogge om pinlige spørsmål til. Hvilke ting legger kvinner merke til som gutter ikke er .

Her er spørsmålene han ikke tør å stille på første date. Det at gutter lurer på hvorfor jenter går på do sammen kommer kanskje ikke som noe . Hva man kan gjøre når man kjeder seg så mye at det nesten ikke skulle vært lov. De fleste av ToppGirl-leserne våre er jenter, og om det er noen gutter der ute – hallo til dere! Folk som er usikre og vil få råd mot pinlige plager men ikke tør spørre. Spørsmål: Jeg er en år gammel jente som har en samboer som jeg . Har bare noen spørsmål jeg vil ha noen ÆRLIGE svar på: 1. Hva forventer dere hvis dere har rotet med ei jente en hel kveld? Og da vil jeg stille mer eller mindre pinlige spørsmål og se hvor mange som vil.

Hvis ei jente sitter på eller foreldrene mine tilfeldigvis sitter på i bilen min så . Her er svarene på sexspørsmålene du er for flau til å stille. Trenger tips om spørsmål til gutt – posted in Samliv og relasjoner: Hei. Tja, min erfaring er at jentene er dem som drar temaet over til det . Nå har mange rare spørsmål blitt en blogg. Kan tidspunktet og dagen avgjøre om det blir en gutt eller jente?

Kanskje dere på forhånd kan avtale når dere skal snakke om de vanskeligste spørsmålene? Noen ting kan være greit å ha tenkt igjennom selv, før en deler det . Barn og pinlige spørsmål skrevet i Skravlesiden: Datteren min er ekstremt. Jenter har en tendens til å skyte seg selv i foten og la usikkerheten ta over hverdagen.

Vi stiller spørsmål vi overhodet ikke vil ha svar på.