Close

Paralgin forte og bilkjøring

Hvis jeg spiser Paralgin Forte uten å ha resept på dem hvor mange timer må jeg vente med å kjøre bil? Vet at halveringstida er t men det er jo en . Men betyr det at det er ulovlig å kjøre når man går på Paralgin Forte, eller kan jeg.

Så de tar jeg og kjører bil, ja faktisk kjører jeg ikke bil uten. Grunnregelen er at det ikke er tillatt å kjøre bil i påvirket tilstand. Paralgin Forte av en venn og blir stoppet, gjelder de nye grensene?

Hva Paralgin forte og Paralgin major er og hva det brukes mot Vær.

Bilkjøring eller risikofylt arbeid anbefales ikke dersom du har tatt Paralgin forte eller . Vegtrafikkloven setter forbud mot kjøring under påvirkning av alkohol eller andre bedøvende. Paralgin forte per døgn oftest gjøre bilkjøring kontraindisert. Nye retningslinjer vedrørende bruk av medikamenter og bilkjøring, innskjerper reglene for hva som er tillatt å bruke av medisiner. Om du har brukt Paralgin forte eller Tramadol med en jevn konsentrasjon i mer enn to uker, kan behandlingen regnes som langtidsvirkende.

Går det da greit å ta en paralgin forte ca 0830? Varseltrekant betyr at du frarådes til å kjørebil, men ingen kan nekte deg . Har nylig forstuet armen, og får derfor skrevet ut Paralgin Forte av legen min. Tok for en time siden, og tenker å ta til før jeg legger meg nå.