Close

P piller mensen kommer ikke

Hvis du ikke får blødning i den uken du har pillefri, må du prøve å huske tilbake om du har tatt alle p-pillene i de siste ukene. Men det kan hende det ikke kommer før på 3-dag. Når man bruker p-piller blir det også vanligvis litt mindre blødning enn . Jeg er en av de få her inne som IKKE prøver å bli gravi men visste ikke helt hvor ellers jeg skulle henvende meg. Dere som har slutta med p-piller, når kom mensen i orden igjen.

Erfaringer med menstruasjon etter pille-slutt? En annen vanlig grunn, er at du nylig har sluttet å bruke p-piller. Da kan det ta en stund før mensen kommer i gang igjen.

Det kan være skjedd mye under p-pille bruk som ikke blir synlig, da p-pillen gir blødninger uansett hva som ellers skjer med kroppen, bortsett . Jeg går på p-pillen Oralcon og har tatt den til ca. Jeg har fortsatt ikke fått mensen idag (onsdag) og lurer på om det er en sjangse at. Hvis du nettopp har sluttet på p-piller eller byttet merke kan det også være en årsak til at mensen blir forskjøvet eller uregelmessig en periode. Jeg lurer jo på hva som skjer der inne, og kan ikke begynne på p-piller før jeg får.

Du kan jo vente og se om mensen kommer tilbake imorgen eller om det tar 2 . Jeg går på p-piller, pleier å få mensen på sukkerpille nr 3-4. Selv når jeg hopper over mensen i flere måneder sammenhengende, kommer mensen .

Hei, Jeg er en år gammel kvinne som går på Loette p-piller, og har gjort det i flere år. De siste månedene har jeg ikke fått mensen som normalt, bare. Om du ikke skulle få tilbake mensen etter å ha sluttet på p-pillene er det selvfølgelig også viktig at du utelukker at årsaken til dette er at du har . Hvis noen av symptomene nedenfor kommer plutselig, må du kontakte lege, uansett.

Når du starter på ditt første brett med p-piller, og ikke har mensen, må du . Hvor mange måneder gikk det fra dere sluttet på p-piller til dere fikk. Spotting er vel at det ikke kommer ordentlig mensen, så jeg fikk bare litt . Kan man bli gravid hvis man har sex under mensen? Det er ikke så farlig om du hopper over en p-pille her og der. Hun påpeker at det kommer an på hvor i syklusen man er ved glemt pille, men anbefaler likevel å bruke . Men har lest litt rundt og det kan vist ta litt tid før mensen kommer . P-PILLER OG FRUKTBARHET: Dansk undersøkelse kan berolige kvinner.

Vi kan se at langvarig bruk ikke går ut over sjansene for å bli gravid senere i. Fikk også brunt utflod en uke etter mensen. Enten man bruker p-piller eller ikke så kommer menstruasjonen dager etter eggløsningen og . Jeg er år og har nettopp sluttet på p-piller. Jeg burde fått mensen for over en uke siden, men den er ikke kommet. Jeg har ikke sluttet på p-piller fordi jeg ønsker å bli gravi heller tvert i mot.

Altså at den litt høyere forekomsten dermed ikke har noe med p-pillene å gjøre, sier. Vanlig mensblod kommer fordi livmorslimhinnen vokser til den faller av, .