Close

P piller apotek

P-piller (prevensjonpiller) er tabletter som inneholder hormonene østrogen. Minipiller inneholder hormonet gestagen, også kalt progesteron. Det verserer mange myter og misoppfatninger når det gjelder p-piller og bruk av p-piller.

Her tar vi livet av noen av de vanligste mytene! P-piller inneholder kjønnshormonene østrogen og gestagen, og virker ved å daglig tilføre kroppen hormoner som hindrer eggløsning. Kan man få tak i p-piller på alle apotek eller er det bare på utvalgte apotek du får tak i? Dersom du har tilgang til det over alt, må du betale og evnt. Hei, jeg skal dra til helsestasjonen for ungdom for å skaffe p piller. Derfor lurte jeg på om de gir resept til 14-åringer, og kan jeg som . Kan mamma få vite av legen eller apotek at jeg bruker p-piller. Jeg har vært hos fastlegen min og fikk resepter på p-piller.

Jeg har netopp begynt på p-piller, og er ferdig med det første brettet i dag. Da jeg fikk resepten gikk jeg til apoteket og fikk hentet ut en pakke . Akut p-pillerBufretLignendeOversett denne sidenAkut p-piller ska tas så fort som möjligt efter oskyddat samlag för bästa effekt. Akut p-piller är inte en preventivmetod som bör användas regelbundet.

P-piller forhindrer ægløsning ved at blokere for dannelsen af de overordnede kønshormoner – derfor kommer der ikke ægløsning. Det jeg lurer på er hvor mye p-piller koster.