Close

Noen som har prøvd johannesurt

Er det noen som kan fortelle noen glahistorier og at dette hjalp dem? Har prøvd Johannesurt, men tror ikke de virket noe særlig. Har jeg begynt å lese om Johannesurt og har veldig lyst til å prøve det.

Har ikke prøvd det selv, men vet om folk som har prøvd det med bra virkning. Johannesurt har vist seg å svekke virkningen av p-piller, så de ikke virker som de skal. Noen annen her som vet hvor det selges nå?

Har kjøpt meg rosenrot og johannesurt pga at jeg tåler vanlige medisiner dårlig.

Er bipolar og liker ikke disse depresjonene som kommer med . Så jeg vil fortsette å prøve uten tabletter. Jeg har tatt Johannesurt i tre uker nå for å sjekke ut det, noen andre som har prøvd det? Er det noen som har prøvd Prikkperikum(johannesurt)mot angst?

Sliter med angst og oro,siden flere år tilbake. Vil ikke gå på \quot;lykkepiller\quot; pga Alle . Forskere har oppdaget at det fascinerende ved johannesurt er nettopp at det ikke er. Derfor kan det være en fordel å prøve å få tak i kapsler med johannesurtolje. Varm noen spiseskjeer johannesurtolje i en liten kasserolle (må ikke koke), .

Ville jeg skulle prøve ut antidepressiva ved navn Efexor. Er det noen som har gode råd ang antidepressiva. Bevisene for at Johannesurt har gunstige effekter ved angst, er således svake.

Har lest om naturmidlene Depridix og Johannesurt, er det noen som har. Jeg har prøvdbegge deler mot samme plager som du har nå. Et alternativ er Hypericum eller Johannesurt som den også blir kalt.

Jeg har prøvd sovemedisiner, men blir helt slått ut av disse, klarer aldri å . Sliter med litt angst og innsovningsvansker og ser at johannesurt kan hjelpe for dette. Men er det noen som har prøvd denne urten og i tilfelle hvor lenge av gangen? Jeg har brukt Johannesurt noen uker og fikk beskjed om at den kan virke inn på. Jeg har tenkt på å kjøpe johannesurt istedet for å prøve å skaffe lykkepille. Noen har plager med menssmerter, uten at en vet sikkert hvorfor noen er mer. Jeg har noen spørsmål om johannesurt som jeg håper dere kan svare på, og om dette er noe dere tror.

Har prøvd å søke informasjon på internett, men finner ikke annet enn at. Jeg har brukt Johannesurt noen uker og fikk beskjed om at den kan virke inn på . Hvis johannesurt ikke har noen effekt, kan du jo prøve en annen medisin. Det er viktig at du ikke tar johannesurt sammen med andre medisiner . Nei,men har flere ganger tenkt på å prøve. Jeg vet man skal ikke blande feks johannesurt og antideprresiva. Helse: Noen som har erfaringer på dette feltet? Har likevel prøvd forskjellige ting som valerina og living north roer kroppen, disse funka ikke noe særlig.

Johannesurt har jeg testet uten den store effekten. HAr prøvd Johannesurt, noe som ikke fungerte så bra for meg. Har du snakket med en homeopat eller noen om det?