Close

Ned i vekt med levaxin

Noen her som bruker Liothyronin i tillegg til Levaxin for lavt. Lavt stoffskifte, Levaxin, null mulighet til å få vekta nedover på. Noen med lavt stoffskifte som har klart å slanke seg.

Lavt stoffskifte, (over)vekt, mat og treningBufretLignende19. Jeg har hørt noen si at de har tatt overdoser av Levaxin og gått ned masse. Vekt-tråd for de som bruker Levaxininnlegg8.

Går en ned i vekt ved oppstart med Levaxin?

Akkurat nå raser jeg ned i vekt, til tross for inntak av sjokolade og vin og lite trim i. Jeg tar Levaxin daglig, men har ikke operert slik som deg. Du bruker altså Levaxin mot lavt stoffskifte, og du bruker Atacan og i tillegg Somac mot. Disse tiltakene vil føre til at du går ned i vekt. For min del funker Levaxin, og jeg har dermed klart å gå ned av de. Stakkars meg som har lavt stoffskifte, jeg kan jo ikke gå ned i vekt, . Bare ved å ta Levaxin gikk jeg ned i vekt og har siden klart å gå ytterligere ne men det er helt av meg selv. Ja, levaxin skal tas på fastende mage om morgenen, uansett om du.

Ja, hvis man har lavt stoffskifte vil det være vanskelig å gå ned i vekt.

Nå har jeg slitt med å gå ned i vekt (og fryst og vært sliten) lenge, selv om jeg bruker piller for å dempe . Kan da tabletter gjøre at mitt eget stoffskifte vil settes ned? At du går ned i vekt av å byrje på Levaxin dersom du har normalt stoffskifte, tvilar . Jeg er slapp og energiløs pga lavt stoffskifte. Kan jeg be legen min om Ritalin i stedeet for levaxin?