Close

Muskelstrekk i ryggen

En muskelstrekk innebærer at muskelfibre rives over. For å forstå dette må en først se på hva en fiber egentlig er. Når en ser på en muskel – og det har vel de .

I det jeg bøyer meg ne er det som om korsryggen stivner til en isblokk. Dette er ufarlige småskader som en strekk i en muskel, en spenning i et ledd eller . Akutte ryggsmerter, også kalt akutt lumbago, kink eller hekseskud er en smertefull, men som regel ufarlig tilstand. Har du fått en liten strekk vil du ikke få like kraftige symptomer som ved.

AKUTT: Du kan pådra deg strekkskader i hele kroppen, også i ryggen. Jeg trente sittende tåhev, og kom til å lene meg for langt bakover med overkroppen og fikk en svai i . View topic – Strekk i ryggen – hva er lov og hva er ikke lov. Etter en litt uheldig dyp sving på ski ned Ulriken fikk jeg en strekk i nedre del av ryggen, på høyre side rett over hoften. Akutt vondt i korsryggen er en plage som rammer opptil. Muskelstrekk kan man få i de fleste musklene i kroppen.

Naprapatene i Optimal Bevegelse har god erfaring med muskelskader, muskelstrekk og . Det at du plutselig får kink i ryggen eller nakken kommer oftest som et resultat. En kraftig muskelstrekk, kink eller hekseskudd kan være veldig .

Hei jeg har fått en strekkskade i øvre del av ryggen etter pullups. Typisk rett før jul at man får en strekk i ryggen! Prøver og lee meg hele tida, ikke sitte stille for lenge slik at jeg stivner, men er da utslitt i . I går trente jeg ryggen litt for hardt, og varmet mest sannsynlig ikke godt nok opp før jeg skulle ta markløft. Fikk en skikkelig strekk i ryggen på fredag, og klarer nå nesten ikke å stå på beina.

Har forsøkt voltaren uten særlig hell – også forsøkt å kombinere med . Vil tro at dette ikke er en helt uvanlig strekk å få. Og etterhvert som ryggen blir bedre kan du gjøre det vanskligere ved å lukke øynene f. Jeg har fått en skade på baksiden av låret – enten en strekk eller en fibersprengning. Hva er forskjellen på de to skadene, og hvor lenge vil den hindre meg i å . Har i de siste ukene kjent litt smerter i øvre venstre del av ryggen, sikker på at det er muskulært, og at det er enten en strekk eller noe i den . Grader av skade: Grad er en mild strekk der noen få muskelfibre er overrevet.