Close

Murring i magen gravid uke 7

Det hjelper faktisk å ta noe iskaldt på magen. Gravid i uke 5+og har murringer i magen. Mensmurring i tidlig svangerskap – Lommelegen. Jeg er gravid i uke 7+ (første svangerskap) fikk i går litt brun utflod og har hatt svak mensmurring nederst i magen siste dager, som er . I uke 4-hadde jeg disse murringene men kjenner dem sjeldent nå.

Magen poppet ut for ett par dager siden og er nå helt tydelig gravidmage og ikke bare oppblåstmage. Uke 7: Embryoet er på størrelse med en bønne og har små knopper.

Livmoren din vokser, noe som kan gi litt ”stikkende” smerter i magen. I helgen har jeg hatt perioder hvor det stikker til i nedre mage del. Hadde litt av det de to andre gangene jeg var gravid også. Det stakk til, murret (nesten som mensen-smerter). Den kommer oftest rundt uke 7-og varer til ca uke 12-13. Er det normalt at man får vondt nederst i magen, spesielt når man trener?

Men hvor mye er det vanlig å ha vondt i magen? Jeg hadde mest murring og stikk nå i uke 4- altså flere ganger daglig, og siden bare . Hva var dine første graviditetssymptomer?

Det er helt normalt med stikkinger og murringer når man er gravi det er. Jeg har angst for graviditet utenfor livmora, ma og sa som sikkert alle gravide har. Jeg har hatt det og mellom uke 6-klarte jeg ikke sitte oppreist lengre.

Murringer og stikninger er veldig vanlig, også i korsryggen. Stadig engstelig – symptomer nesten borte? Bufretdere som har født før, har dere fått mage enda?