Close

Murring i magen gravid uke 38

Når du er høygravid og klar for fødsel leter du gjerne etter det minste tegn. Slimproppen kan imidlertid gå både dager og uker før fødselen starter. Er i uke i dag, og merker at jeg allerede går og venter på fødsel,.

Jeg har hatt løs mage og murringer i en uke nå, og det har modnet meg. De siste dagene har jeg hatt sånn skikkelik murring nederst i magen på kveldstid og noen timer utover natten, og skikkelig . Gravid uke og har mye vondt nederste delen av magen. Eller, jeg var vel løs i magen samme dag, rett før vannet gikk, men forsto ikke at det kunne.

Tror du er heldig som har disse murringene allerede nå; tyder på at du. Forrige gang fødte jeg i uke 3 så jeg er litt spent denne gangen, . Akkurat da det var uke igjen til termin, bestemte du deg for at tiden var inne. Etter denne telefonsamtalen ble plutselig murringer og nedpress til helt. Har ikke hatt det etterpå, men kjenner murringer i ryggen nesten hele tiden.

Innlegg om alt mellom himmel og jord som berører det å være gravid.