Close

Mitt skattekammer stavset

Mitt Skattekammer er en livsstilsbutikk Vi holder til på Stavset Senter i Trondheim. Hos oss finner du en lun og koselig atmosfære! Steder › Trondheim, NorwayBufretLignendeMitt Skattekammer er en livsstilsbutikk.

USB-uttak for lading smarttelefon :-)) Kom innom oss på Stavset eller bestill fra vår nettbutikk mittskattekammer. Våre åpningstider på Stavset denne uke og fremover; Mand-lørdag 09. Husk Stavset dagen imorgen, på Stavset Senter! Kaniner, kaninshow og ansiktsmaling for barna, mange gode tilbud fra alle butikker på senteret, og flott .

Randi Berg driver butikken Mitt Skattekammer på Stavset. Men etter arbeidstid er det Buvika som er gull. Mitt Skattekammer Stavset, søker deltidsansatt, som har mulighet til å jobbe både dag, kveld og helg.

Du må også ha muligheten til å steppe inn, ved sykdom om . Mitt Skattekammer er en livsstilsbutikk, som ligger vis a vis Byhaven i Nordregate og på Stavset Senter i Trondheim. Vi er en koselig butikk, med klær, interiør og . På grunn av folkeveksten i Buvika, er butikken absolutt liv laga, sier Berg som fortsatt vil drive Mitt skattekammer på Stavset-senteret ved . Mitt Skattekammer AS fra , Sør-Trøndelag.

Vi har butikker i TrondheiOlav Tryggvasons gate , Stavset Senter Enromveien og. Stoler fra Mitt Skattekammer på Stavset i Trondheim. DU FINNER OSS OGSÅ PÅ INSTAGRAM, under; Mitt Skattekammer:).

Stavset Senter, inngang Mester Grønn) Man -Fre 10:00 . Vi holder til på Stavset senteret på Byåsen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kontaktinformasjon for Mitt Skattekammer AS Trondheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Mitt Skattekammer er en livsstilsbutikk, som ligger på Stavset Senter Vi er en koselig og intim butikk, med klær, interiør, og fine designartikler.