Close

Mister potensen under samleie

Det at din mann kan miste reisningen under samleiet, er et vanlig problem som mange. Av og til når jeg rir,spesielt da så kan penis miste litt av ereksjonen. Ja jeg mister ereksjonen under samleie, mens konas elsker gjør det ikke.

Ereksjonsproblemer innebærer helt enkelt at man ikke kan få tilstrekkelig ereksjon, eller at man opplever ereksjonsproblemer under samleie. De fleste opplever også at de trenger lengre tid mellom hvert samleie. Helt fra starten hadde han problemer med å få og opprettholde ereksjonen under samleie. Han uttrykte at det skyldes prestasjonsangt og vi tok . Redd for at penis skal bli slapp under samleie. Mister ereksjonen under samleieinnlegg16. Dette siste er for eksempel vanlig dersom en mister sin partner ved . I det siste har jeg mistet ereksjonen under samleie etter bare noen minutter, selv om jeg er kåt og vil fortsette.

Penis mister ereksjonen når jeg penetrerer min dame. Har litt problem med att potensen ikke holder seg, er stiv til og. Det er nemlig slik at den seksuelle stimuleringen jeg får under et samleie er så overveldende at, uten .