Close

Mensen smerter nederst i magen

Til andre tider SIGNALISERER underlivet med smerter, men det kan være veldig. Pasientinformasjon › Gynekologi og fødselBufretLignendeKvinner med endometriose får smerter fra bekkenhulen, altså helt nederst i magen. Smertene kan være alt fra en vag smertefølelse til kraftige smerter.

SJEKK AT DET IKKE ER NOE MER ALVORLIG: Magesmerter er som. Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du . Smerter nederst i magen kan også skyldes en tarmsykdom eller en. Men nå har jeg også mensen, men det føles ikke som mensensmerter.

Jeg har en smerte i nedre del av magen, på venstre side, som jeg ikke vet hva er. Med underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner (se tegning av underliv); Underlivssmerter kan komme stamme fra . Du er altså plaget med sterke smerter i nederst i magen. Mensensmerter har jeg hatt en stund nå, og det er mer behagelig enn disse . Kvinneguiden › Helse › Få kontroll over menssmertene! Typiske mensenmerter sitter nederst i underlivet eller bak i ryggen og. Sykdomstegn er krampeliknende smerter i nedre del av magen.

Kan det bare være vanlige mensensmerter eller må jeg på legevakta? Smertene satt helt nederst i magen og de kom og gikk med jevne mellomrom, men når .

Jeg har mye kynnere, bekkenløsning og stikking i underlivet. Idag har jeg hatt ‘mensen aktig smerter’ i magen, og er oppblåst i følge. Har du følte deg at du er trøtt eller murring i nederst i ryggen? Stort sett skyldes smerter i magen for mye luft.

Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand. Jeg fikk mensen da jeg var 1 er nå 1 og har alltid vært plaget med. Det er ikke uvanlig å litt vondt i magen ett par dager før mensen begynner,. Uke 5: Mensen har ikke kommet og du føler deg kanskje litt trøtt og kvalm. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen må tisse ofte. Livmoren din vokser, noe som kan gi litt ”stikkende” smerter i magen.

Igår natt lå jeg med mensensmerter som tok skikkelig tak nederst i ryggen og magen. De varte i omtrent sekunder med ca min mellomrom. Enorme smerter og besvimelser etc fra jeg fikk mensen.

Jeg har i tillegg til vondt i magen stråling nedover lårene og i korsryggen. I juli fikk jeg plutselig kraftige smerter nederst i magen på venstre side,. Jeg hadde mensen på det tidspunktet, og samtidig som mensen var .