Close

Melk i brystene gravid igjen

Nå er jeg utrolig bekymret for at jeg er gravid igjen. Ja, det kan komme melk i brystene uten at du er gravid. Jeg har også lest om andre som har fått melk i brystene etter en abort, så det er visst helt.

Men i mitt tilfelle viste det seg at jeg var gravid igjen! Hvor lenge hadde du melk etter ammeslutt? Hvordan kan man ha melk i brystene uten å være gravid?

Jeg klemte på brystene, og da kom det noe væske ut av den ene.

Før graviditeten består brystene av bindevev, fett og uutviklede melkeganger og -melkekjertler. I brystene omdannes næringsstoffene til melk i melkekjertlene, derfra ledes. Det kan bli en stund til du får sove sammenhengende igjen. Dagen etter hadde jeg sex igjen (uten at han kom inni meg), og tok enda . Jeg har i de fire ukene hadd melk i brystene.

Jeg har en sønn på snart fem år,så det er jo en tid siden jeg sluttet å amme. Hos en kvinne som ikke har vært gravi består brystet for det meste av. Melkeproduksjonen er regulert av hormoner, mengden melk som blir tatt ut av brystet,.

Jenter produserer ikke brystmelk før etter avsluttet graviditet.

Nei, menn får aldri brystmelk i brystene, en sjelden gang ser vi menn som produserer. I mange tilfeller kan melkeproduksjonen komme i gang igjen, det kan være flere årsaker til . Noen her som har opplevd å plutselig få melk i puppene uten å være gravid? Jeg også kjenner noen som har hatt melk i brystene lenge etter ammeslutt.

Flergangsfødende kan få melk i brystene allerede uker etter befruktning, men det er tidlig.