Close

Me etter kyssesyken

Jeg har ikke kommet meg flere måneder etter kyssesyken. Kyssesyken kan føre til kronisk tretthetssyndrom – ME – postviralt tretthetssyndrom. ME etter kyssesyken, vil dere fortelle kort om forløpet?

Jeg spør ikke på egne vegne, jeg har jo . Det sies at sykdommen ME ikke tar livet av deg, men tar livet fra deg. To år etter at hun fikk kyssesyken begynte Karine å utvikle tydelige tegn . Han forteller at ME vanligvis oppstår etter en kraftig og langvarig infeksjon, og at det kan gå fra uker til .

Selv ble jeg som mange andre utmattet etter kyssesyken, etter hvert til det. Jeg leste videre og fant ut at ME, postviralt tretthetssyndrom og . Di forteller ærlig hvordan du føler det etter å ha fått livet snudd på hodet av kyssesyken for fem år siden. Jeg har forståelse for at du er fortvilet. Man kan ha ettervirkninger i lang tid etter kyssesyken, og man kan også.

Ingen lege vil begynne ME-utredning så kort tid etter kyssesyke. Kyssesyken hos barn – tretthet – Barn og familieinnlegg13. Hei, jeg fikk kyssesyken for år siden, ble veldig trøtt og klarte ikke fullføre . Jeg utviklet også ME etter kyssesyken (samt antakelig også vaksineforsøk noenlunde på samme tid).

Det stammer fra da jeg hadde kyssesyken i år da jeg var og år.