Close

Makeup speil med lys

Noen som vet hvor jeg kan finne et, som har godt sterkt lys? I USA er make-up speil ganske utbredt, men da trenger du en transformator pga. Stort utvalg: Speil og sminkespeil med lys.

Vi har en rekke produkter innen baderomsbelysning som gjør ditt bad vakkert. Suppler med et sminkespeil for nærgående gransking og for å se hvordan håret ligger. SILVERÅN speilskap, lys brun Bredde: cm Dybde: cm Høyde: 68.

Jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt sminkespeilet mitt.

Svaret er at jeg og kjæresten min har laget dette selv med deler fra IKEA . Jeg har endelig fått meg skikkelig sminkespeil fra OttLite! Vanligvis sminker jeg meg i vindu på dagen, fordi dagslys er det beste lyset å sminke . Sminkespeil med innebygget LED-lys – vanlig speil og forstørrelsesspeil x 5. Få det perfekte lyset – uansett hvor du sminker deg! Vi har nå make up speil med lys fra Finn.