Close

Magen kjennes hard ut gravid

Jeg har siden jeg ble gravid måttet stå opp midt på natten for å gå på do. Men den siste uken har magen føltes steinhard ut når jeg kjenner på .

Svangerskap, barn og familieliv › Svangerskap og fødselBufretLignende26. Har i lengre tid hatt nesten konstant hard mage utvendig,kjennes ut som om jeg ska sprekke. Kunne trekke den helt inn slik at jeg ikke så gravid ut til og med uke 14. Rundt uke 17-var hele magen min kjempehar det kjennes ut . Jeg lurer rett og slett på hvordan en gravidmage kjennes ut jeg da – når man tar på den.

Den kan kjennes litt hard ut og ofte legger den seg over på den ene siden,. Jeg er gravid i uke (33+1) og har nå hatt konstante kynnere i . Allerede tidlig i graviditeten kan den kjennes som en liten hard klump, hvis man er slank. Når livmoren vokser seg større, blir også hele magen større og hardere, nesten som en ballong.

Det hender også at den ser veldig rar ut! Jeg kjennes nesten gravi pga magen kjennes så hard. Jeg får også ofte smerter i magen som kjennes ut som krampe i magen.

Fin babymage 🙂 hvordan kjennes magen din ut?

Da vil den kunne kjennes veldig hard i en periode. En skal ikke gå rundt i flere dager med vondt i magen når en er gravid uten å få det undersøkt! Jeg har akkurat funnet ut at jeg er gravid (uker) og lurer på om jeg kan . Når magen virkelig begynner å bli gravidmage, så er det helt fantastisk! Magen er hard å kjenne på, og den kjennes ikke ut som noe annet jeg .