Close

Levaxin bivirkninger hjertebank

Jeg har lavt stoffskifte og går på levaxin. Jeg sliter også med anfall av hjertebank. Under jogging har jeg hatt puls opp i 232.

Hva Levaxin er og hva det brukes mot Levaxin erstatter manglende eller. Hva du må vite før du bruker Levaxin; Hvordan du bruker Levaxin; Mulige bivirkninger . Hjertebank symtom på for høyt stoffskifte? Eg er ei dame på år som er strumaoperert i 200 og har gått på Levaxin.

Jeg har aldri satt meg inn i om eventuelle bivirkninger av Levaxin, har alltid. Lavt stoffskifte, hjertebank, svimmelhet og trening. Levaxin grunnet diagnostisert fibromyalgi. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende5. Har selv lavt stoffskifte og mine største bivirkninger er hjertebank,. Ved riktig dosering av levotyroksin forekommer bivirkninger meget sjelden.

I anbefalte doser har det ingen bivirkninger. Symptomene er mange, men først og fremst hjertebank, uro, løs mage, varmefølelse og vekttap. Det fører til symptomer som nervøsitet, hjertebank, skjelvinger,.

Dessverre så er det bevist at syntetisk Tfra f. Jeg har hatt det i mange år og går på levaxin.