Close

Lavt stoffskifte spontanabort

Etter at minste ble født fikk jeg påvist lavt stoffskifte etter å ha vært konstant sliten og trøtt og uggen form. Blodprøver innenfor normalen og spontanabortinnlegg24. Spontanabort og høy TSH – Side innlegg7.

Noen her som har født friske barn selv om dere hadde ubehandlet. Jeg har lavt stoffskifte fra før men viste ikke hvor viktig det var for fosteret at jeg tok. Jeg fikk konstatert lavt stoffskifte etter en spontanabort, der . Jeg har lavt stoffskifte og har nettopp blitt gravid.

Det er uansett ikke noe fare for fosteret nå og jeg tror ikke dette øker faren for spontanabort. Derfor ser vi lav FTog høy TSH ved lavt stoffskifte og høy FTog lav. Har lest at det kan være litt ekstra ”komplikasjoner” når man har lavt stoffskifte, som foreksempel at det er større sjanse for spontanabort.

Lavt stoffskifte og graviditetinnlegg25. Diabets type og lavt stoffskifteinnlegg11. Graviditet og hypotyreose – Thyroidea Norgethyroidea. BufretLignendeDersom du har lave nivåer av jern, D Bog andre B-vitaminer, kan det hindre et godt. Gravide som får lavt stoffskifte under svangerskapet skal henvises til.

Jeg har fått påvist kluss med skjoldbruskkjertel etter dødfødsel og tre spontanaborter.

Har aldri hatt direkte lavt stoffskifte, men sammen med . Min fastlege har satt meg på Levaxin fordi jeg har subkliniksk lavt stoffskifte. I samråd med en endokrinolog, mente hun at det var riktig fordi jeg forsøker å bli . Det positive er at siden dette blir spontanabort nummer tre får jeg nå rett på. Løp til spesialist i endokrinologi (lavt stoffskifte) og fikk målt. Hei, Jeg har nettop hatt spontanabort etter uke.

Regulert lavt stoffskifte betyr ikke noe for å bli gravid eller for å abortere. Jeg blir livredd for å oppleve en ny spontanabort, har hatt to tidligere. Jeg hadde spontanaborter i løpet av år og startet med utredning. Har du for lavt stoffskifte, blir du ikke så lett gravid.

Jo mer du røyker, jo lengre tid tar det å bli gravid og det er økt risiko for spontanabort. Selv har jeg aldri opplevd en spontanabort, har kun vært gravid to ganger, og har gått like bra begge. På nett har jeg funnet dette oppsettet over risiko for spontanabort: – risiko fra.

HØYT OG LAVT STOFFSKIFTE: Å ha et normalt fungerende stoffskifte,. Jeg er derfor veldig redd for at det skal skje igjen eller at jeg skal .