Close

Lavt blodtrykk gravid

Jeg har hatt veldig lavt blodtrykk hittil dette svangerskapet. MYE bedre med lavt blodtrykk enn høyt når en er gravid! Og hva er det egentlig som gjør at blodtrykket blir lavt?

Hei, jeg er gravid i uke og sliter veldig med at jeg er svimmel og tung i hode mens jeg sitte. Gravid og lavt blodtrykk er en kombinasjon som ofte oppstår. Det er ikke farlig å ha så lavt blodtrykk som du har, men det kan være . Gravi lavt blodtrykk og lav bloprosent.

Vena cava og lavt blodtrykk – Gynekologi og. Noen som vet hva som betegnes som lavt blodtrykk? Forum › Termin- og barselklubber › 2011BufretLignende31. Som regel er ikke lavt blodtrykk farlig, heller sunt sier dem. Tror det er normalt å ha litt lavt når man er gravid hvertfall, og det du kan passe på . Lavt blodtrykk, blodtrykksfall, svimmel og sliten.

Jeg hadde ganske lavt blodtrykk da jeg var hos legen tidlig i. Under svangerskapet er blodtrykket hos de aller fleste ganske lavt. Ved hvilke verdier regnes blodtrykket som høyt?

For lavt blodtrykk kan være like plagsomt som høyt blodtrykk. Gravide kan ofte få det selv om de ikke hadde unormalt lavt blodtrykk før de ble gravide.