Close

Kvalme over lang tid

Jeg har vært plaget med kvalme siden i fjor sommer (juni). I begynnelsen var jeg også svimmel, men dette gikk over etter noen uker. Magekatarr, magesår, kreft: Kvalme kan være et av de første symptomene på magekatarr eller magesår. Kvalmen varer ofte over tid og kan være ledsaget av . Ikke veldig kvalm, men små brekninger en sjelden . Men en rekke andre sykdommer og tilstander kan gi kvalme og oppkast. Ved mange av disse tilstandene går kvalmen over av seg selv etter noen dager.

Noen andre her som har slitt med langvarig kvalme? De aller fleste opplever fra tid til annen forbigående kvalme uten at det gir. DÅRLIG: Hvis du har kvalme og oppkast over lengre tid uten å vite årsaken til det, så bør du alltid kontakte legen for å finne ut hva det kan . Hei, jeg er ei jente på år, jeg har vært kvalm i over lengre tid nå (Ca. 6-mnd), jeg har vært på mange forskjellige undersøkelser som feks: . Dette hadde foregått over lengre tid og med jevne besøk hos legen.

Min datter var kvalm i lang tid før mensen brøt ut for første gang. Svimmelhet, kvalme, uklart syn, slapphet over lang tid. Kvalme over veldig lang tid – Kropp og helseinnlegg12.

BufretLignendeKvalme kan skyldes flere forskjellige årsaker, men ofte oppstår kvalme når det.

Kaster opp hver morgen før man drar på jobb, uten å være gravid:) Smerter i brystet, som om hjertet henger fast i . Om ikke svimmelheten går over innen kort tid bør du oppsøke lege. Forhøyet trykk i hjernen, smerter og hodeskader kan også gi kvalme. Kvalme i lang tid – posted in Helse: Hei!

I begynnelsen tenkte jeg at det sikkert var noe som gikk over etter hvert. Jeg har følt meg kvalm og uvel i ca en måneds tid. Jeg har slitt med angst en lang stun og det har påvirket meg slik at jeg får vondt i magen osv, . Det som ikke er normalt er hvis du kaster opp mye og ofte over lengre ti slik at.

Ikke tell dager eller uker for å se hvor lang tid det er igjen av kvalmeperioden. Hei Min datter på år har over lang tid klaget på mye kvalme, spesielt på kveldstid. Hun har blitt utredet for dette mtp cøliaki og fikk fjernet . Ved sterk kvalme vil det ofte hjelpe å fremkalle brekninger, og dette kan man. Hvis man kaster opp mye eller over lang ti må man erstatte . Dette hsr foregått over lenger tid å jeg begynner å bli lei av det.

Som sagt finnes det mange ulike årsaker til kvalme, jeg skal gi deg noen eksempler:. Noen ganger kan det ta lang tid å bli frisk fra slike infeksjoner og . SJEKK SMERTENE: Det er ikke alle plager som går over av seg selv. Men det værste er svimmelheten og kvalmen.

Har i over lengre tid vært konstant kvalm. Dette gjør at man ikke orker mye og hverdagen blir .