Close

Kul på halsen barn

Hovne lymfeknuter er svært vanlig hos barn og kan være et symtom på en rekke. Lymfeknuter finner vi først og fremst på halsen, i armhulene og i lysken, . Vis hele dokumentetKul på halsen hos barn – kreft?

Mange foreldre er bekymret for kuler på halsen hos barna sine. Selvfølgelig henger dette sammen med at man vet at årsaken kan være kreft. Kuler på halsen er en vanlig bekymring hos småbarnsforeldre, nettopp fordi det er så hyppig med forstørrede lymfeknuter på halsen hos barn. Hvis det var andre barn på tar han et godt grep i hånda til foreldrene og sier .

Alle halskuler hos barn eller voksne skal evalueres av en lege så raskt som mulig. En kul i halsen kan være hard eller myk, og øm eller ikke øm. Gutten min har kul mellom nakken og halsen! Budstikka – En kul i nakken ble starten på minst år med knallhard. En kul i nakken ble starten på minst år med knallhard behandling for Selma (3). I år blir pengene i stedet donert til kreftrammede barn.

Han har mange hovne lymfekjertler på halsen og i nakken. Svulster på halsen representerer en relativ hyppig problemstilling i klinisk hverdag. De ligger etter hverandre, bak øret og et godt stykke ned på halsen.

Jeg tror barn lettere kan få det ved annen underliggende. Min sønn har hatt en stor kul på samme sted som (det høres ut som) din pode har. Begge mine har hatt det og legene som har kjent på de sier at det er ganske normalt at små barn har det. Jeg har en lymfeknute på halsen som er konstant hard og hovnet. Pernille for noen uker siden, men jeg har.

Han hadde ikke noe på andre siden av halsen. Har noen av deres barn en sånn kul på halsen? Sønnen min på mndr har fått noen små kuler på halsen. Barnet trenger ikke være i dårlig form for at man skal ta det til legen. Lillesøster har en kul på bakhodet, som jeg spurte kreftlegen min om. Jeg har hatt en hoven lymfe på halsen i et par mnd nå.

Et av barna mine har også vært til utbedring av en kul som de trodde var en svulst pga . Jeg husker så godt den første tiden jeg kjente en klump på halsen. Du kan kjenne at du har en hoven lymfeknute på siden av halsen etter du har hatt en ekkel influensa. Dette er den vanligste årsaken til hevelse i lymfeknuter.