Close

Kløe i underlivet etter barbering

Det er ganske vanlig at det kommer røde prikker og kløe dagene etter barbering. Det skyldes at huden er irritert og at små harde hår som er kuttet gnisser. Dersom kløen er i dette området, kan du la være å barbere en periode.

Dersom kløen din er i underlivet, og du også opplever at utfloden din . Jeg klør når jeg tar mot håra og da blir det ofte nupper. Kløe og ubehag etter barbering av musa – Seksualitet. Røde nupper og irritert hud ved intimbarbering.

BufretEn soppinfeksjon kan være en av årsakene til kløe i underlivet. Dette oppstår gjerne grunnet overflødig fuktighet, etter barbering eller etter en annen form for . Når man barberer seg her kan huden og hårsekkene bli irritert, og huden blir da rød. Skyll området godt etter barbering så ikke rester etter barbergel eller skum . Hva gjør dere når leggene begynner å klø et par dager etter at de har. Kan klø litt i underlivet innimellom, men da bare smører jeg godt med . Sliter veldig med svie og kløe etter barbering rundt kjønnsorganet, klarer faen.

Forbinder liksom et underliv som ser ut som en dårlig strikka . Jeg har i års tid slitt med intens kløe i underlivet, det er uten på, ikke på.

Jeg har testet ut om det har noe meg at jeg pleier å barbere meg nedentil,. Jeg får nupper både på legger og ved bikinilinje etter å ha fjernet hår. Det har jeg nå prøv men nå klør jeg febrilsk på små nupper som er enten. Det du beskriver er hårrotsbetennelse og inngrodde hår etter barbering.

Fikk et par mnd senere sopp i underlivet som ikke gikk bort med kremer. Men nå har det plutselig begynt å klø i underlivet, og det svir når vi har sex. Dette begynte å skje etter at jeg hadde barbert meg. I går hadde jeg ubeskyttet sex, og rett før det barberte jeg meg nedentil. Så i dag at jeg har et slags rift i underlivet.

Om det er etter barbering eller er et utbrudd . INTIMBARBERING: En eksotisk dansers tips om hvordan få en perfekt. Hun avslutter med at hennes underliv alltid ser perfekt ut, og at hun har . Det virker som om hele slimhinnen klør, og ikke bare rett ved. Mange kvinner sliter med røde nupper som klør og svir etter intimbarbering. De færreste vet at et rensemiddel for sex-leketøy kan fjerne . Mange mistenker at de har fått sopp når det svir og klør i underlivet.

Dersom du ikke finner svaret du er ute etter, så still gjerne et nytt spørsmål til oss i skjemaet på siden. Er svie og kløe i underlivet tegn på soppinfeksjon? Hvordan kan jeg unngå røde nupper etter intimbarbering? Har du noen gode tips til rødhet og nupper ved bikinilinjebarbering? Min løsning etter mye prøving og prøving igjen og igjen ble disse bikiniskjørtene.

Oslohudlegesenter: Utslett i underlivet, Utslett i lyskene. Utslett i underlivet kan ha flere ulike årsaker. Utslett i hodebunn, Kløe i hodebunn; Utslett og kløe, .