Close

Kaste opp med vilje

De siste ukene har jeg pleid å kaste opp når jeg føler at jeg har spist for mye usunt. Jeg har full kontroll over det, det er bare noe jeg gjør når jeg . Jeg vil vite hvordan man kaster opp etter ett måltid.

Hversåsnill, ikke gidd å kommentere ”du er bulimiker”, for det er jeg ikke. De som kaster opp maten etter å ha overspist, hvor mye av maten kommer. Når du kaster opp maten med vilje, går du glipp av næringsstoffer . Har stukket to fingre så langt ned i halsen det går + drukket saltblanding men det funker jo ikke!

Jeg bruker en øyenbrun skjærer til å kaste opp me jeg har til og med tatt den med på skolen. Vennene mine truer med å går til foreldrene min! Har prøvd å stikke fingeren ned i halsen, men det hjelper ikke. Bulimiker som ikke lenger får til å kaste opp.

Jeg ferska henne i å kaste opp maten – Skravlesiden – Forum. BufretLignendeIkke alle med bulimi kaster opp med vilje. Noen har også lange perioder der de ikke spiser, eller trener mer enn anbefalt.

Har forresten kastet opp ganger hos samme venninne fordi jeg spiste. Har du spiseforstyrrelser så ikke begynn med det ! Du bare ødelegger for deg selv med å kaste opp. Eller kanskje ikke kaste opp, men hvertfall bli såpass kvalm så jeg ikke har.

På søkemotor så kom det opp at noen har søkt på hvordan kaste opp? Vet seriøst ikke folk hvordan man kaster opp? Altså, sist helg så kastet jeg opp med vilje for første gang. Jeg hadde spist så mye usunt, og ville bare ha det bort. Har dere noen gang kastet opp med vilje etter å ha spist mye, eller spist noe dere angerer på? Det er ingen grunn til at man skal kaste opp med vilje, og heller ikke noe du skal gjøre med mindre det er medisinsk nødvendig.

De vanligste kjennetegnene er overspising og påfølgende oppkast for å unngå vektoppgang. Overskriften lyder “hvordan kaste opp“, med hundre spørsmålstegn bak. Jeg tror nok ikke jeg vill kaste opp med vilje etter bare å ha lest . Noen bruker avføringsmidler og noen trener hardt for å balansere opp for overspisingen. Noen gjør alt dette, eller varierer mellom . Oppkast, brekninger, det å kaste opp; prosess der mageinnhold kommer opp i. Det er ikke farlig å kaste opp en gang i blant f.