Close

Jernlager på 5

Med jernlager nede på er det kanskje ikke så rart at jeg er trøtt for tiden. Var innom legen i dag etter å ha tatt noen . Hvor lav verdi av jern kan man ha før det er farlig?

Jernlager på 1 bør jeg ta jerntilskudd? Jernlager(Ferritin) på men HB på 1hva skal jeg gjøre for og. Høyt Hb og lavt jernlager (ferritin), hvordan går det an?

BufretLignendeJernmangel betyr at kroppens jernlagre er tomme.

Jern er nødvendig for at kroppen skal kunne lage proteinet hemoblogin (Hb) som frakter oksygen i. Jeg er for tiden sykemeldt pga tretthet og lite krefter og det er konstatert veldig lav jernlager, ferritin verdi på noe legen har beordret . Jeg har veldig lavt jernlager, under og dette pga sterke blødninger. Jeg har hatt dette en tid og har vært hos lege som anbefalte jerntabletter. Jernlager – Ernæring og vektmestringinnlegg5.

Jernlager og Hb – Gynekologi og graviditetinnlegg8. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende9. Jernlageret bør ligge på alt mellom 80-1fikk eg beskjed på da mitt var nede i (!) i begynnelsen av graviditeten.

BufretLignendeJernmangel oppstår når kroppens jernlager er i ferd med å tømmes eller er.

For 2-åringer kan inntak av 4-jerntabletter (à 1mg ) medføre forgiftninger. Hei jeg har vært hos legen og målt jernlager og blodprosent, og har fåt. Vanlig norsk kosthold inneholder fra 5-mg jern per dag, hvorav . Fikk brev i posten fra legen etter 6-ukers kontrollen at jeg har lavt ferritin nivå på 5. Magekreft er mest utbredt blant eldre mennesker.

Dersom en svulst i magesekken oppdages tidlig, . Jernmangel betyr at kroppens jernlagre er tomme. Vanlig norsk kosthold inneholder fra 5-mg jern per dag, hvorav tas opp i tarmen. Menstruerende kvinner taper 6–prosent mer jern per dag.

Det er nylig vist at vel av kvinner i fertil alder i Norge har tomme jernlagre (5). Så for å svare på sprsm ditt: Ja du kan ha lavt jernlager og høy HB, men da. Jeg har hatt blodprosent på og jernlageret mitt var på 5. Når er blodprosenten og jernlager FOR lavt?

Ferritin =Blodprosenten =(venøs prøve) Har hatt lave jernverdier ved tidligere graviditeter også . Det var på mens blodprosenten var på 11. Legesekretæren sa at det var vanlig at jernlageret lå . Benytt etikett med strekkode med sluttsiffer eller 5. Sist jeg målte ferritin lå det på og jernlager lå på 5. I dag fikk jeg målt et annet sted og fikk beskjed om at hb var 1og jeg trenger tilskudd.