Close

Jeg er gravid med min far

Første gang vi lå sammen, var min datter år, sier 42-åringen. Og noen uker senere begynte jeg å få tegn på at jeg var gravi så jeg kjøpte en graviditets test. Til slutt sovnet jeg på min fars seng, skriver hun i boken ifølge People.

I etterkant skal hun ha fryktet at hun var gravid med sin egen fars barn. Side av – Igår fortalte jeg mannen min at han ikke er far til barnet vi. Gravid › LeserhistorierBufretLignendeEn helt vanlig tirsdagskveld i oktober får år gamle Petter en telefon som for alltid vil forandre livet hans. Jeg er gravi sier stemmen som tilhører dama han .

Alle tror det er en far som ikke vil vedkjenne seg barnet. Så snart Silje fant ut at hun var gravi begynte hun å skrive ned tankene sine i en bok. Dorte Tveiti, 3 mor til tre, udsender nu chokbog om sin uhyggelige barndom med seksuelt afsporet, voldelig far, der gjorde sin 12-årige datter . Samboeren er gravid i snart tredje måned og er svært fornøyd med å. Men hva med våre (eller mine følelser i dette tilfelle), hvis man ikke er . Men det kan også være eksen som er far til Martes datter. Naring;r far gjoslash;r sin egen datter gravid.

Precious står etter min mening godt på egne ben som den bittersøte historien om en . Jeg ve hvad han gjorde var forkert, men jeg voksede op med en far ved min side.

Jeg ville bare have, han fik hjælp og fik det bedre, men . Min mor fandt hurtigt en kæreste, mens min far levede i troen om, at han ikke. Da hun var ble hun gravid etter en voldtekt. Da jeg var cirka tre år satt jeg i stuen med min far.

Det viktigste her er vel ikke å si rett ut at du skal bli far til ditt barn. Jeg for min del kunne ikke tenke meg å bli sammen med en gravid jente. Er det noen her som har mistet mor eller far? Spesielt første gangen jeg var gravid savnet jeg å ha mamman min å snakke med.

Jeg fortalte ingenting til min far, fødte Gary alene på sykehuset. Garys far var en veldig vakker, veldig sjarmerende student, . Jeg har virkelig bitt tenna mine sammen enkelte dager, og spesielt tungt. Jeg fikk veldig god respons fra vennene mine.

Mange synes det var en artig måte å fortelle det på. Jeg hadde selvfølgelig delt nyheten muntlig .