Close

Ising i tennene av sjokolade

Noen som har noen teori på hvorfor jeg får vondt i tennene av å spise sjokolade? Det er KUN sjokolade, samme hva slags sjokolade det er . Alkohol-smerter i tennene – Kropp og helseinnlegg23.

Ising i tennene etter bruk av Listerine – Kropp og helse. VOndt ved søtt – Tannhelse – Doktoronline – Forumforum. Det kan være at du har et bitte lite hull, som du ikke merker på annen måte enn når du får noe søtt nedi.

Hei, jeg er veldig plaget med ising i tennene når jeg spiser sjokolade og snop.

Jeg kan ikke lengre nytte godteriet mitt som jeg skal kose meg . Det er ikke vanlig at ising i tennene skyldes hull. Derimot er det to hovedkilder til disse smertene, nemlig blottlagte tannhalser, som gjør at ulike . Nesten ingenting er så smertefullt som å ha vondt i tennene. ISING I TENNENE: Ising er ikke farlig, men fryktelig ubehagelig. Heldigvis finnes det flere råd som kan hjelpe deg å bli kvitt problemet.

Ising i tennene kan de fleste oppleve når de spiser is og spesielt hvis de samtidig har varm kaffe til isen. Ikke sant at ising i tennene ikke trenger å bety masse hull i tennene. Ikke sant jeg ikke trenger å slutte å spise sjokolade nå.

Dårlig ånde, smerter, ising i tennene, hevelse og ømhet. De finnes enkle løsninger på de fleste tannproblemer. Jeg har ikke hull i tennene, har sjekket. Du må egentlig bare huske å pusse tennene morgen og kveld og unngå. Det som ofte hjelper mot meg når jeg har ising, er og legge noe kaldt.

Hva det skyldes det egentlig og hvordan man kan forebygge eller lindre dette smertefulle problemet? Her har vi samlet alt innhold om munn og tenner for deg. Torsdag for ca uke siden så spiste jeg 4-5biter crispo sjokolade, fikk helt latterlig vondt i munnen og . Syreskader på tennene er et økende problem i dagens samfunn. Hvordan beskytte tennene mot syreskader:.

Misfargede tenner blir som nye og behandlingen er både skånsom og helt ufarlig. Enkelte pasienter kan oppleve overfølsomhet (ising) i tennene kort tid etter behandlingen. Men dette kan skape fatale konsekvenser for tennene.

For å unngå ising i tennene anbefales det også å bruke en myk tannbørste.