Close

Intens kvalme uten oppkast

P har også søkt igjennom nesten alle internettsider, . For omtrent uker siden begynte jeg å føle meg småkvalm når jeg satt på skolebussen. Og siden dette har jeg slitt med kvalme store deler av døgnet, i tillegg.

Men den er så intens og slitsom på dagtid at jeg er sykmeldt for tiden, noe som er slitsomt nok. Fikk deretter prøve flere typer syremedisin, uten noen hjelp. KVALME OG OPPKAST: Selv om du er kvalm og kaster opp trenger kroppen din.

Mat med intens lukt, eller som er sterkt krydret kan også trigge kvalme.

DÅRLIG: Hvis du har kvalme og oppkast over lengre tid uten å vite . Jeg liker ikke å kaste opp, men nå skulle jeg ønske kroppen gjorde det i håp om at kvalmen skal bli litt bedre. De aller fleste opplever fra tid til annen forbigående kvalme uten at det gir grunn til å søke lege. Forhold som taler for å søke lege er akutt . Har du vedvarende kvalme og oppkast bør du oppsøke lege, sier. Nyrestein og gallestein: Disse tilstandene gir ofte intense smerter som i noen tilfeller . Jeg er nå 7+og kvalmen begynte for alvor for litt over en uke siden.

Frem til da hadde jeg bare av og til kjent at jeg . Hvis du har vedvarende kvalme og oppkast uten å vite hvorfor.

Unngå mat med intens lukt og som er sterkt krydret. Kvalme kan skyldes flere forskjellige årsaker, men ofte oppstår kvalme når det danner seg. Jeg hater dette og savner livet mitt som det pleide å være: et liv uten kvalme og magetrøbbel. Jeg har hatt intens tannverk i hele natt og ikke v.