Close

Intens kløe mellom fingrene

Så blir det bedre før jeg igjen får kløanfall og jeg klør på meg sår. Oftest starter det som et periodevis problem lokalisert mellom fingrene,. Enkelte kan også få små, væskefylte blemmer som klør på siden av fingrene og .

Kløen oppleves derfor som ekstra intens om morgenen. Kløen kan være intens, og forverres gjerne om natten og når kroppen er varm. Jeg har nesten ikke sovet i hele natt, og ser ut deretter. Inni hendene og utpå fingrene, og utpå knærne og nede ved føttene. Uttalte kløe oppstår i størst grad på blant annet lårene, mellom fingrene, midjen.

De fleste utvikler kløende, røde prikker, av og til små blemmer, og etter hvert . Skabb gir kløe og en kvise-liknende utslett mellom fingrene, på håndleddet, albue,. Kløe og utslett forårsaket av skabb er også mye mer intens enn de som er . Forbered deg før konsultasjon med kliniker. Skabb er hudutslett som skyldes smitte med midd og gir en intens kløe.

Smør også huden mellom fingre og tær, inni navlen, i armhuler, på ytre del av . Mellom fingrene, oppå hendene, inne i håndflatene. Det klør ikke overalt samtidig, men kløen er så intens at jeg sliter med å ikke kaste meg .