Close

Indre uro angst

Mange med generell angstlidelse er opptatt av om de eller pårørende skal rammes av sykdom eller ulykke. Begrepet Indre uro kan romme tilstander som nervøsitet,. Med indre menes her kjennetegn som bare personen selv kan observere.

Vedvarende rastløshet, uro og irritabilitet, tristhet og tretthet. Mange mennesker sliter med angst og indre uro selv om det ikke ser slik ut på utsiden. Det samme gjelder for depresjoner, mange er deprimerte uten at det er . Jeg har slitt med sterk indre uro i år nå til sommeren, men har ikke utpreget bekymringsangst eller depresjoner.

Eneste problemet mitt er rastløshet, skjelvinger, . Jeg har i mange år hatt en indre uro og prøvd forskjellig medisiner for dette,men ingen har. Jeg sliter veldig med angst og da spesielt panikkangst og SA. Den siste måneden har jeg hatt så veldig mye indre uro og spenninger i kroppen. Det finnes forskjellige typer angst, men fellestrekk er følelse av frykt eller sterkt ubehag. I tillegg har man ofte mye muskelspenninger og indre uro.

Angst, stress og urolige nerver har vi nok alle opplevd fra tid til annen. Kanskje plages du av en indre uro som bygger seg opp, du føler deg . I det siste har jeg vært plaget med hjerte bank, svimmelhet, indre uro, stikk i hjertet, spenningshodepine.

Jeg er nå inne i min uke med lettere angst og av og til litt deprimert. Du beskriver tre uker med noe angst, indre uro og dårlig nattesøvn, . Foreldrene mine har sagt at jeg kanskje har angst når jeg har snakket om denne indre uroen min, men jeg vet ikke. Derfor spør jeg dere; hva tror dere feiler meg . Typiske tegn er indre uro, svimmelhet, stramme muskler, nedsatt konsentrasjon, tendens til å svette, hjertebank, munntørrhet og være skvetten. Avslappet ro og maksimal uro er to ytterpunkter på en skala, sier Tor Jacob Moe, avdelingsoverlege ved Psykiatrisk Klinikk, Haukeland sykehus.

Jeg har også plutselig slitt med angst, tror dere det høye stoffskiftet kan. Dette kan gi indre uro, symptomer på angst, adh bipolar osv. Jeg har følt meg bra så og si i hele sommer, men nå de siste ukene har den indre uroen kommet litt og litt tilbake sammen med tretthet. Angst kan være en naturlig reaksjon på fare og gjøre deg forberedt på en utfordring.

Den opprinnelige skrekkopplevelsen gjenoppleves gjerne gjennom indre . Minst to av følgende kjernesymptomer: – Depressivt, senket stemningsleie.