Close

Hvorfor svir canesten

Det svir som pokker, men bare en liten stund. Er det fordi jeg er hoven og sår, eller er jeg kanskje allergisk? Mannen min er blitt tørr på forhuden sin, noen som kan svare oss.

Faen, klarte å stikke en canensten-pille i urinrøret i stedet for. Forum › Helse HarmoniBufretKanskje til og med finne ut hvorfor jeg får det oftere enn vanlig. Det klør og svir konstant, man har det vondt og i håpet om at neste tiltak eller medisin vil virke . Jeg tror jeg fikk soppinfeksjon i sjeden og kjøpte derfor canesten pillen som jeg.

Det svir og klør noe helt fryktelig nedentil, utfloden er gulaktig og klumpete og . Jeg har, for første gang siden 199 fått soppinfeksjon i underlivet. Smurt med Canesten hver morgen og kveld og tatt stikkpiller. Det kan være at infeksjonen gjør at det svir når du smører på Canesten. Dersom sårheten gjør det vanskelig for deg å bruke Canesten krem og . Veldig bra at du har kommet i gang med behandling og at du ikke klør eller svir lenger.

I tillegg til kløe, er det mange som opplever at det brenner og svir i. Det finnes flere merker (for eksempel Canesten og Pevaryl) og alle er. Hvorfor noen er mer utsatt enn andre for å få infeksjon med sopp, vet man ikke helt. Soppkremer som Canesten og Pevaryl pleier normalt sett å fungere når.