Close

Hvordan får man tykkere hår

Mange av oss drømmer om tykkere, fyldigere hår som ser sunt og friskt ut. Produkter kan hjelpe en del, men om du vil få best mulig resultat, . Som overskriften sier, hvordan kan jeg få håret mitt til å bli tykkere (altså mer hår på hodet).

Men for de av oss som ikke har dette problemet, så finnes det heldigvis metoder for å få det tykkere. Det finnes mange kjerringråd for hvordan man kan få fyldigere hår der ute, men Aanonsen forteller at det er noen av disse tipsene som faktisk . Produktserien består av sjampo, balsam og serum som skal hjelpe for tykkere og bedre hårvekst, i tillegg til hårfiber med keratin som hjelper deg med å skjule . Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg klarer å holde håret mitt så langt og tykt.

Sannheten er at jeg egentlig er ekstremt dårlig på å ta vare på . SIDE2): Både hvordan du spiser og hvordan man styler håret påvirker. Ifølge kirurgen skal det ikke mye til for å få tykkere og sterkere hår, . Jeg får utrolig mange spørsmål om hvordan jeg har fått såpass. Dessuten røyter jeg en del, og akkurat dét blir ikke håret mitt tykkere av.

En lettere permanent kan få håret til å se tykkere ut, hvis man har veldig stritt hår. Tykt og sundt hår med masser af volumen kan du faktisk godt hjælpe på vej.