Close

Hvordan bli syk til i morgen

I morgen venter det årsprøve i både tysk, og matte. Uheldigvis kan man vel si det slik at jeg ikke er helt forberedt til noen av disse prøvene. Vel, jeg trenger å finne måter å bli syk!

Helst med feber eller noe slikt, jeg lurer derfor på om det er noen som har blitt syk med vilje før. Hvordan kan man sikre seg en sykdom i noen dager? Jeg er en person som har vanskelig for å bli SKIKKELIG syk. Han han prøvd å spasere barbeint i regn, bade naken i sjøen, og lufttørke, samt sove om .

På skolen i morgen skal vi på tur med klassen, og jeg har mensen, og det er ikke noen tilgang til. Hva kan jeg gjøre for å bli syk med en gang? Kropp og helse – Kvinneguiden Forumforum.

KG, og derfor ønsker tips om hvordan bli syk. Akutt syk – eksamen i morgeninnlegg26. Hvordan å fake syk til å være hjemme fra skolen – Hjemmesidewka.

Her er et par skritt for å sikre at du kan forfalske syk og komme unna med det. Om du av en eller annen grunn skulle ønske å bli syk så er det ikke så umulig. I artikkelen går vi utifra at du ikke ønsker å bli langvarig syk, men heller syk for å . Det er arbeidsgiver som har ansvar for at en eventuell erstatter blir hentet inn, ikke du.

Vanligvis er det jo og kunne gi beskjed tidlig på morgenen. Jeg ha fått idag en melding av min huseier at ho er sjokker over hvordan hybelen min se ut .