Close

Hvor fort gror trommehinnen

Gutten min på fikk ørebetennelse med sprukket trommehinne for et. Og hvor lang tid vil det ta for en trommehinne å leges helt, jeg har gått med det i. Har jeg fått en piping som vil vare evig?

Vel, jeg var og fikk sjekket sønnens ører etter at trommehinna sprakk for mnd siden. Men det er i hovedsak at jeg har gått opp og ned for fort. Det er dykkeforbud til trommehinnen er godt grod vanligvis alt mellom og uker.

Jeg har sprukket trommehinnen, og lurer på hvor lang tid det tar før øret mitt.

Jeg syns absolutt du burde ta en tur til lege så fort som mulig. Hull på trommehinnen gror vanligvis greit i løpet av 2-uker og siden du har avtalt . Trommehinnen kan også sprekke ved slag eller skader i øreregionen. Det vanligste er likevel problemer som oppstår når du reiser med fly, et såkalt barotraume. Sprukket trommehinne og pirking i øret med spisse gjenstander kan gi småblødninger. Den gror igjen av seg selv i de aller fleste tilfellene.

Den intense smerten forsvinner ganske fort, og det kan bli erstattet med mild øresmerter. Høring vanligvis tilbake til normalt etter at trommehinnen har grodd.