Close

Hvitt belegg mellom kjønnsleppene

Jeg har noe hvitt belegg som ligger mellom de ytre og indre kjønnsleppene mine, ikke rundt skjedeåpningen. Jeg har problemer med et slags hvitt belegg på penis. Hei, jeg har et slags hvitt belegg mellom de indre og de ytre kjønnsleppene.

Jeg har ingen kløe eller svie eller andre problemer. Også mellom de indre kjønnslepper vil det ligge et hvit- eller lys gulaktig belegg. Det er talgstoff som skilles ut fra små kjertler i området og .

Jeg har et hvitt belegg på klitoris og til dels på innsiden av de indre kjønnsleppene. Jeg klør ikke, har ikke unormal utflod og det lukter ikke. Jeg har i noen måneder hatt et hvitt belegg på de indre kjønnsleppene, noe som medfører litt kløe.

Jeg har et slags hvitt belegg mellom de ytre og indre kjønnsleppene mine. Jeg er ikke plaget med illeluktende utflo og ikke klør det. Mellom kjønnsleppene mine er det ofte ett hvitt-gulaktig greie som jeg.

Jeg har så store indre kjønnslepper at jeg skjemmes av de. Er det ikke på tide å finne på navn som havner i en kategori mellom den rent . Ikke vask mellom kjønnsleppene med mindre det kommer avføring der. Jeg får et hvitt belegg mellom de store og indre kjønnsleppene.

Jeg har hatt sopp før, å da har det klødd. Det hvite fettbelegget mellom kjønnsleppene er helt normalt og skal ikke vaskes bort. Vask kun med litt mild såpe om det er kommet avføring . Vi fikk beskjed om at man ikke skal vaske mellom kjønnsleppene med mindre det var avføring der. De aller fleste menn har en penis som måler mellom og cm.

Jeg kan skrape av et hvitt belegg og det lukter litt. I forhold til kjønnslepper, hun har innerst belegg hvitt belegg, men man skal vare vaske de ytre? Hvor lenge til kan msn begynne å vaske de . På piker kan hudfoldene mellom kjønnsleppene godt vaskes. Trøske sees som et hvitt belegg på tunge, gane og på innsiden av kinnene. En siste ting: jeg har over lengre tid hat et hvitt bellegg i underlivet. Det synes ikke men om jeg skraper med neglen kommer det et tykt hvitt belegg av.

Belegge befinner seg i sprekken mellom ytre og indre kjønnslepper.