Close

Hvite nupper i huden som klør

Hei, jeg er en jente som har fått nupper over hele kroppen. Eksem vil også bli bedre med hydrokortison og gi kløe i huden. Har faatt beskjed etter testing at jeg er allergisk mot stov.

Faar ofte rosa, kloende, utslett i armhulene,bak knaerne,paa halsen,paa brystkassen . Jeg oppdager at jeg klør litt her og der og finner små hvite nupper en nå på håndleddet, og en på. Ikke vanlig kløe, men ekstremt irriterende kløe. Får hvite nupper i huden, som forsvinner like . Plutselig oppdager en kløende hvitt utslett på huden din kan være alarmerende.

Kløende hvite flekker i huden kan forekomme i nesten hvilket som helst sted på . I noen måneder nå har jeg fått sånne hvite prikker som klør noe sykt på. Kropp og helse Kroppen prikker i huden Innsendt av Jente 2 . Jeg har begynnt å få røde nupper i huden, spesiellt bakpå triceps og på. Pga at jeg er ganske brun etter sommeren, gir disse hvite arr flekker i huden om jeg. Vil ha det vekk fordi det er stygt og fordi det stikker og klør . I vårt land er tørr hud som sprekker, flasser og klør en av de vanligste.

Voksne får oftest håndeksem; huden blir rø klør, det kan komme små kløende nupper og.

Psoriasis gir rød hud med sølvhvite, tørre og kløende flassområder i . SANNSYNLIG ÅRSAK: Kløe kan ha mange årsaker. RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som oppstår på huden kan .