Close

Hvite arr etter selvskading

Mange skriver til oss med spørsmål om arr etter selvskading. Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Som førte til at jeg begynte med selvskading. Arrene mine er år gamle og er hvite, men synlige.

Jeg dekker dem som oftest med armbån men det er vanskelig . Sliter med arrene som sitter igjen etter selvskading. De fleste er blitt til tynne hvite streker, men det er også noen litt. En konsekvens av selvskading er dessverre at man etterlater permanente arr.

Greia er den at jeg har en del, en veldig god del arr etter selvskading opp gjennom. Jeg hadde desverre en dum periode i livet mitt. Jeg begynte å selvskade meg ved å kutte meg selv. Etter å ha kuttet seg i underarmen har hun fått sjenerende arr som hun gjerne vil bli kvitt.

Silikonplaster eller fargelaser er hudprofessor . Kroppsformende kirurgi › Øvrig kroppsformende kirurgiBufretJeg har ca 20-arr på armen min etter selvskading, de er ca. Er det kanskje mulig å skjære bort noe av huden får så å sy sammen . Nå vet jeg ikke hvor dype dine sår har vært, men for min søsters del er arrene av typen keloid. Det vil si at arrene er opphøy tykke og hvite.

Fjerne arr – Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg16. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeMen psykologen min sa at når jeg har vært fri for selvskading i noen år, så kan han hjelpe. Arr etter selvskading blir ikke dekket i større grad enn andre.

Dessverre så har jeg spessielt på underarmen min mange hvite streker etter arr. Arrene er nå mange mange år gamle og synes selv ikke de er . To mødre har kjempet seg ut av en tung tid med selvskading. Jeg har tydd til hvite løgner og forsøkt å få oppmerksomheten deres over på noe annet. VISER ARRENE Sophie Elise Isachsen fra Harstad viste i går fram sine. Hvite arr kan du som regel ikke gjøre så mye me men røde aktive arr kan. Mørke pigmenteringer, solskadet hu aldrende hu kviser, arr fra kviser eller.

Pasienter som normalt får keloider (stygge arr) etter sår, får lettere reaksjoner etter middels. Har du store arrområder etter for eksempel brannskader og selvskading, . De nakne armer avslører flere lange arr etter selvskading. Det er nemlig vanlig at kutt-arr blekes og blir hvite i løpet av noen måneder til et år. Fremdeles plager arrene meg, klarer ikke å gå med kortermet, men jobber med det. Små hvite prikker kan ansees i sola, men det er bare såvidt. Ingenting kunne stoppe den lysten jeg hadde etter selvskadingen, jeg kunne . Undersøkelser av voldtektsofre viser at prosent hadde arr fra gamle selvskader.

Her fant hun arr etter gamle selvskader hos av ofrene, omkring prosent. En halv million hvite middelaldrende amerikanere er forsvunnet.