Close

Hund dårlig ånde tips

Dårlig ånde er et vanlig problem hos hunder. Noen hunder har litt dårligere ånde uten at det behøver å bety at det er sykdomsrelatert, men iblant er lukten sterk . Hunden min har veldig dårlig ånde, hun liker ikke dentastix, noe annet jeg kan gjøre?

Ja da kan dette munnvannet kanskje hjelpe. Den vanligste årsaken til dårlig ånde hos hunder er tannråte. Er det noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre for at hun skal lukte litt bedre?

Pusser tenna, men det stinker like fort igjen.

Til hunde: Giv din hund ben en gang om måneden. Lukten kan skyldes dårlige tannhelse, men dårlig ånde kan også være . Går nesten ikke ann og kose med han før den ekle lukten kommer. Dårlig ånde kan skyldes en rekke andre ting enn tannsten, f. Min hund har dårlig ånde, hvad gør jeg, her fortæller vi hvad vi syntes man.

Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt. Når jeg bader Chihuahuaen min: Skal jeg bruke hunde shampoo?

Hunden min har fått veldig dårlig ånde, hva kan dette skyldes? Svar: Dårlig ånde hos hunder skyldes i de aller fleste tilfeller problemer med tannhelsen. Dårlig ånde hos hunde skyldes typisk manglende tandpleje eller sygdom.

Virker det som om, at din hund har smerter i- eller omkring munden? Både voksne, barn og babyer kan få dårlig ånde. Avancerad hundträning handlar inte om att träna avancerat, utan om att utföra de helt enkla och grundläggande sakerna briljant.

Våre små hunderaser er desverre mer utsatt for tannsten dårlig ånde og plakk, en de.