Close

Hjertebank hver dag

Har nå hatt slike anfall,dratt til legevakt hver gang,ingenting galt funnet. Er veldig plaget med hjertebank hver eneste dag,i den forstand at jeg . Hjertebank og urolig hjerte skyldes uregelmessig hjerterytme eller at hjertet slår.

Sjekk når hjertebank er farlig og når du bør oppsøke lege. HJERTEBANK: Det å kjenne på egne pulsslag når du har. Hos de fleste av oss slår hjertet mange ekstraslag hver eneste dag, men ikke alle . Nå har jeg hatt det hver kveld i dager og det tærer på humøret!

Stress kan gi hjertebank (ekstraslag); Slik slår hjertet når alt er normalt. I tillegg til disse slagene, har jeg også følgende plager; klarer etter hvert å sovne tross denne urytmen, men våkner deretter etter et par-tre timer . Gikk med hjertebank i går på dagtid men det var ikke hele tiden, det kom av og. Jeg går foresten tur hver dag (har hund) ;). Jeg har hatt hjertebank hver dag (Kommer tydeligst frem når jeg ligger i sengen om kvelden) de siste tre månedene.

Angst er definitivt den vanligste årsaken til hjertebank, hjerteklapp følelse av. Jeg sliter med å ha hjertebank og høy puls til en hver tid.