Close

Hemorider etter fødsel hvor lenge

Leser enkelte steder på nettet at de ofte forsvinner av seg selv, men hvor lang tid tar vanligvis dette etter en fødsel? Får helt angst når jeg leser om folk som sliter med hemorider 15-år etter fødsel. Det er nå måneder siden fødsel, og jeg har dritvondt hver . Hvor lang tid vil det ta før hemoroidene trekker seg inn igjen når. Hemoroider etter fødsel – Graviditet, spedbarn og babytiden.

Er det bare jeg som har blitt plaget av hemoroider etter fødselen? A9497BufretI svangerskap og etter en fødsel kan det oppstå hemoroider.

Hemoroider er ufarlige, men kan være svært plagsomme og smertefulle. Holder på å kaste opp så kvalm jeg er, og vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Eller, noen uker etter fødsel gikk det helt fint men så begynte det å bli vondt. Jeg ser at det er lenge siden noen har skrevet her, men jeg håper noen ser . Det er usikkerhet knyttet til forekomst av hemoroider hos gravide og barselkvinner. Anslagsvis er 8–prosent fortsatt plaget tre måneder etter fødselen.

Andre her som har slitt med forstoppelse etter fødsel? Jeg har vært i din situasjon selv (har for øvrig hemoroider nå men de er ikke vonde), og vet hvor desperat man blir til slutt når. Ikke stå for lenge og legg deg nedpå flere ganger i løpet av dagen.

Ofte forsvinner hemoroide-plagene av seg selv etter fødselen, for andre blir operasjon . Nesten alle gravide får hemoroider i løpet av graviditeten, særlig mot slutten, så dette er vanlig. Har dere noen gode råd for å få bort hemorider etter fødsel? Hemoroider er svært vanlig hos kvinner under graviditet og etter fødsel.

Ikke stå for lenge av gangen og hvil deg når du kan.