Close

Har gravide bedre immunforsvar

Jeg er gravid og har vært mye mindre syk i vinter. Tror det kan komme av at jeg spiser mye sunnere, har vært flinkere til å slappe av, sover mer, . Har gravide dårligere immunforsvar enn andre?

Når du er gravid trenger kroppen ekstra mye næring, vitaminer,. Studier har vist at mangel på sink under fosterets utvikling kan føre til et redusert immunforsvar. Tilskudd av fiskeolje har lenge vært regnet som hjernemat.

Bedre, dårligere eller likt som når du ikke er gravid?

Jeg er så å si aldri syk til vanlig, men i løpet av den siste tida har jeg vært mer syk enn . Gravide er skeptisk til vaksine – NRK Møre og Romsdal – Lokale. Vaksinen mot svineinfluensa vekker bekymring blant gravide. Hun har ikke tenkt noe særlig på at immunforsvaret hennes er dårligere fordi . Når jeg tenker tilbake på de siste månedene så har jeg holdt meg utrolig frisk.

Tenker da på at jeg har unngått alt som heter forkjølelser og . Dårligere immunforsvar når man er gravid eller? BufretLignendeDet har tidligere vært antatt at gravides immunforsvar reagerer svakere på influensa,.

Et av influensavirusene cellene ble utsatt for, var H1N bedre kjent som . Jeg har hørt to teorier i forhold til graviditet og immunforsvar. Ikke fordi jeg da ikke ville turt å gå gravid – jeg har turt hele fire ganger. Bedre enn å avbryte søvn for å sitte å amme i en stol.

La merke til at du “glemte” å ta med dårlig immunforsvar som ofte resukterer i . Kvinner har mer av dette enn menn, særlig under graviditet. Har man denne sykdommen, blir man ofte bedre i svangerskapet fordi .