Close

Gul utflod gravid

Før du selv ble gravi hadde du sannsynligvis hørt svangre venninner. Dersom utfloden lukter og blir gulgrønn, bør du få legen til å ta prøver. Symptomer: Klissete, hvit eller lys, gul utflod under hele graviditeten gjør at du vil skifte truse konstant.

Snakk med fastlegen din hvis det utvikler . Hei 🙂 Jeg er 8+gravid og er plaget med gul og slimete utflod denne uken. Og når man så er gravi så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Alt fra tynn og fargeløs til tykk og gul er helt normalt.

Gul utflod under svangerskapet – Om helseomhelse. Når en kvinne er gravi gjennomgår kroppen hennes mange endringer som følge av endringer i hormonnivået. Jeg er gravid i uke og har, siden jeg ble gravi hatt gulaktig, litt tykk utflod. I uke ble utfloden mer grønngul, og jeg var hos lege og tok . Det er mye rart som skjer med kroppen når du blir gravi og ikke alt.

Jeg er uker på vei, og nå har jeg veldig masse gult utflod. Jeg verker litt i magen, kjennes som luft. Hvordan er utfloden ved tidlig graviditet?

BufretLignendeJeg har i det siste vært plaget med gul og illeluktende utflod.