Close

Graviditetstest på kvelden

Jgeg testa negativt på kveld noen dager etter IKM tror jeg det var, dagen etter positivt, så med urin nummer dager etter testa jeg negativ, . Noen som har opplevd falsk RFSU graviditetstest? Noen som har testet negativt om kvelden, for så å få positiv. Når testet dere positivt på graviditetstesten? Har det mye å si om jeg tar en graviditetstest om kvelden eller. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende23. Tok en graviditetstest i kvel og den var negativ.

Er det mulig, når man er over uker på vei, at man kan få en negativ test på kvelden? Positiv test i går kvel negativ test i dag morges? Føler meg ikke gravi annet enn mensmurringer som kommer og . Positiv test rugedag – kan jeg tro på det?

Er graviditetstesten sikker om den taes på ettermiddag. GraviditetstestBufretLignendeJeg tok en graviditetstest for noen uker siden, og den var negativ. Jeg tok den på kvelden, har det noe å si? Går enda og er litt urolig for at jeg kanskje kan være . Hun tok en graviditetstest på kvelden for ikke så mange dager siden, men etter at streken i testvinduet viste seg og testen ikke var blitt positiv . Mange føler seg usikker på når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det . Når jeg gikk gravid med Småtten, så testet jeg sent på kvelden en kveld.

Hvor lang tid må jeg vente før jeg kan ta en graviditetstest for å sjekke. Konsentrasjonen av hCG er lavere på kvelden, så en negativ test tatt . Forum … Jgeg testa negativt på kveld noen dager etter IKM tror jeg det var, dagen etter positivt, så med . Jgeg testa negativt på kveld noen dager etter IKM tror jeg det var, dagen etter positivt, så med urin.