Close

Gravid uke 38 trøtt

Opprettet av Anonym bruker , Mar 2001:38. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling. Plutselig hetetokter og slapp i hele kroppen.

Konstante hardtspente kynnere – Mensvondt og. Baby og barn – Doktoronline – Forumforum. Fakta om din graviditeten i uke finner du på Gravid og Baby.

Du kjenner deg sikkert også veldig trøtt og lengter etter at graviditeten skal være over.

Jeg er andre gangs gravi uker på vei og er litt bekymret for min vektoppgang. De siste dagene har jeg vært ekstremt trøtt, sliten, uvel og kvalm. Siste ukene har jeg vært veldig trøtt kan sove flere ganger om dagen. Hei, er kommet til uke 38+nå og er veldig sliten både fysisk og psykisk. Det værste nå er at kroppen føles tung, jeg er trøtt og sliten hele tiden.

Hei, er gravid uke 3 er helt utslitt,sover kun to timer hver natt, får sove et par timer på dagtid. Jeg har bare kjent at jeg er trøtt, sulten og stiv og støl i kroppen. Høres ut som jeg bare synes det er kjedelig å gå gravid.

Jeg hadde maserier fra uke 38-3 og trodde at det skulle skje snart.

Jeg var EKSTREMT trøtt dagen før fødselen satte i gang. Hei, er gravid uke 3 er helt utslitt,sover kun to timer hver natt, får sove et par . Han er født i uke mens termin, og uke 38+ca UL termin. Er egentlig + i dag, men skriver innlegget ut ifra hvor langt jeg var på vei da bildene ble tatt ettersom det bare . Jeg er gravid i uke Jeg har hittil aldri vasket agurk, tomater, isbergsalat elr frukt o. Ditt barn er altså to uker yngre enn lengden på graviditeten.

Av og til kan du føle deg svimmel og svært trøtt – lytt til kroppen og sørg for hvile. Det beveger seg nok litt mindre nå, men . Derfor har vi delt opp graviditeten uke for uke, så du skal få en god oversikt over hva som skjer. Uke 5:Mensen har ikke kommet og du føler deg kanskje litt trøtt og kvalm. Uke 38: Du begynner sikkert å bli ganske lei nå. Akkurat da det var uke igjen til termin, bestemte du deg for at tiden var inne for å hilse på mamma.

Trøtt var jeg heller ikke, men klokken var allerede blitt godt over tre. Nå er jeg gravid igjen og håper virkelig jeg får oppleve en “normal” vaginal fødsel denne gangen. Vedvarende fra ca 33-uker: Stadig økende nedpress og kynnere + løs. Da jeg gikk gravid med mitt første barn og var trøtt som en dupp (hele tiden!) sa min.

Nå i uke har jeg hatt god tid til å tenke på akkurat det.