Close

Gravid uke 10 mage

Lurer på hvor mange uker det går nå før folk ser at jeg er gravid (ikke mange). Uke og ingen mage – hva med dere andre? Foreldre › Gravid › Uke for uke › Uke 10: Magen føles fullBufret20.

Uke 10: Magen føles full, men du er nok ikke synlig gravid ennå. Du er her: Gravid Uke for uke uker. Noen føler at magen er større på kvelden, for så å være (nesten) borte neste morgen.

Alt om mage, kropp, fostret, kosthold og utvikling i uke 10.

For mange begynner det nå å føles som om de er gravide på ordentlig. Den voksende livmoren dytter tarmer og urinblære oppover, og magen virker oppfylt. Jeg er ca uker på vei nå og er veldig oppblåst i magen. I svangerskapsuke har fosteret nå stort sett sin endelige form, og skal nå bare vokse seg større.

Før uke er det i praksis umulig å se livmoren, eller kjenne at livmoren er større . Jeg fikk og mage tidlig i uke 9-og jeg blåste ikke ut magen bare for jeg ikke ville at. Det skjer mye i magen med en gang man blir gravid.