Close

Gravid p piller blødning

Jeg har fått med meg at den blødningen en har når en går på p piller kun er en kunstig blødning fordi man ikke tilfører hormoner i en uke. AnonymforuHadde dere blødning i den pillefrie uka da? Dere som har slutta med p-piller, når kom mensen i orden igjen. Noen andre som har blitt gravide på Conludag, eller annen mini.

Erfaringer med menstruasjon etter pille-slutt? Sommeren 20glemte jeg en p-pille og ble gravi men hadde en. Denne blødningen i går var ganske liten, ingen blod i trusa men jeg la . Den blødningen man får mens man går på p-piller er slim og litt . Kan jeg være gravid selv om jeg har tatt alle p-pillene? Du skriver at har fått blødning midt på brettet, dager før mens.

Man KAN få en menslignende blødning selv om man er gravid. GRAVID: Uregelmessige blødninger kan være et symptom på graviditet. Videre forklarer eksperten at mange som går på p-piller og utsetter . Gravid på p-piller Vanskelige følelser og pinlige spørsmål. Noen som hadde blødninger som vanlig mens når man var blitt gravid?

Er mellomblødninger normalt uten å være gravid eller å bruke p piller?

Da vil denne blødningen komme ca dager før du får mensen.